frekko, de online winkel van barista’s voor barista’s

Hi! Wij zijn frekko en wij geloven dat een goede koffie je dag kan maken. De kwaliteit van buiten de deur in eigen huis. Deze overtuiging is ontstaan bij Freek, de oprichter van frekko

Freek is begonnen met een 25 jaar oude espressomachine die hij na revisie gebruikte. Hier begon zijn waardering en interesse voor het koffie vak. Vijf verschillende koffiemachines verder is het tijd om de kennis en passie door te geven. 

Een mooie koffiemachine gun je mooie koffiebonen. Om zich te verdiepen in het koffiebranden heeft Freek ervaring opgedaan bij Nordkapp Coffee, hier heeft hij het proces van groene tot gebrande boon geleerd. Daarom starten wij in 2022 als micro koffiebranderij. Hou de website of social media in de gaten voor alle updates!

De smaak van de boon wil je zo goed mogelijk naar voren halen. Een koffieliefhebber weet dat lekkere koffie begint bij de juiste apparatuur. frekko is op zoek gegaan naar producten waar wij zelf achter staan. Daarom zijn wij officieel verkooppunt van de ProBarista G-iota, Bellezza espressomachines en Tricolate. 

freek van frekko op de foto met een Giessen koffiebrander
Bij Nordkapp Coffee door Saskia van Lelieveld

Freek van frekko

Kernpunten van frekko

Shopping Cart
Translate
Scroll to Top
[]
preloader