Canephora [Robusta] Bundle

EUR 29

Drink our roasted Canephora while reading a book about it!

Availability: IN STOCK

ABOUT

CANEPHORA BUNDLE

PART 1 — 250 GRAM of our Canephora by Mr. Toi
Top-notch Canephoras are the hallmark of Toi Nguyen.  Mr. Toi was the first Vietnamese farmer to produce specialty Canephoras. He invested in experimental processes to elevate the quality of his coffees, therefor reaching competition grade quality.  He grows coffees that cause a sensation and completely dispel the prejudice that “Canephora can’t taste good.”. This particular coffee has been fermented for 24 hours giving it a full bodied, velvety flavour profile. Which makes it a hit in any espresso.

PART 2 — IWLYFFMFCOTM book by Mikolaj Pociecha
“I would like your fruitiest, funkiest, most fermented Canephora on the menu.” is an insight into a narrative shifting view of specialty coffee. Told through stories and observations that question the very foundation of how we view Canephora and offer an alternative experience. An experience based on inclusivity, hope, social impact and curiosity.

> See preview

FACTS

AUTHOR

Mikolaj Pociecha

BINDING

Hardcover

PAGES

188

PUBLISHER

SUEDHANG

DIMENSIONS

95x150mm

ISBN

978-3-910422-00-1

ORIGIN

Vietnam

REGION

Bảo Lộc

PRODUCER

Mr. Toi

ALTITUDE

950m

CUPPING SCORE

84

ROAST PROFILE

Espresso

VARIETAL

Robusta 138

ABOUT [NL]

ABOUT [NL]

CANEPHORA BUNDEL

DEEL 1 – 250 GRAM van onze Canephora door Mr. Toi
Canephora’s van topkwaliteit zijn het kenmerk van Toi Nguyen. Mr. Toi was de eerste Vietnamese boer die speciale canephora’s produceerde. Hij investeerde in experimentele processen om de kwaliteit van zijn koffies te verhogen en zo de kwaliteit van de concurrentie te bereiken. Hij teelt koffies die een sensatie veroorzaken en het vooroordeel dat “Canephora niet goed kan smaken” volledig ontkrachten. Deze specifieke koffie is 24 uur gefermenteerd waardoor hij een vol, fluweelachtig smaakprofiel krijgt. Dat maakt het een hit in elke espresso.

DEEL 2 – IWLYFFMFCOTM boek van Mikolaj Pociecha
“I would like your fruitiest, funkiest, most fermented Canephora on the menu.” is een inzicht in een verschuivende kijk op specialty coffee. Verteld aan de hand van verhalen en observaties die de basis van onze kijk op Canephora in vraag stellen en een alternatieve ervaring bieden. Een ervaring gebaseerd op inclusiviteit, hoop, sociale impact en nieuwsgierigheid.

Scroll to Top